This item was added to your shopping bag
Total 0.00 EUR

Custommade søger Designassistent

 

Custommade er en international modevirksomhed repræsenteret i mere end 600 multibrand butikker og stormagasiner fordelt på 23 lande. Custommade har egen Flagship Store i centrum af København samt webshop. Custommade har siden 2002 været med til at understøtte den feminine kvindes unikke og individuelle stil med sine tidsløse designs og underspillede elegance.

 

Stillingen

Custommade søger en passioneret Designassistent til at indgå i design processen fra trendoplæg til det færdige designet produkt.

Som en del af vores design team, vil dine primære ansvarsområder være udarbejdelse af trendkort, arbejdstegninger og kollektionsoversigter, oprettelse/vedligeholdelse af varedata i Navision, godkendelse af lapdips, klargøring af kollektioner til foto m.v.

Det er en selvstændig stilling, hvor du i tæt samarbejde med vores Designchef og Konstruktør besidder det store overblik af designafdelingens mange opgaver.

Stillingen referer til Designchef.

 

Kvalifikationer

Du har kendskab til Custommade, og brænder for mode og er meget struktureret i dit arbejde. Du er velorienteret og opdateret på trends, og sætter en ære i at udføre dine opgaver med høj effektivitet, kvalitet, struktur, ordentlighed.

Du har en relevant designmæssig uddannelse, eventuelt med 2-4 års erfaring fra lignede stilling. Du har forståelse for den kreative proces samt behersker engelsk flydende i skrift og tale.

Det er afgørende, at du arbejder struktureret, og har fokus på eksekvering.

Du har stærke IT kompetencer herunder erfaring med Navision, MS Office pakken samt er fortrolig med Illustrator og Photoshop.

Du trives med at arbejde som en del af et team, og du motiveres ved at repræsentere vores stil, et succesfuldt brand, og vores værdier med det formål at sikre Custommade en markant position og profil - både nationalt og internationalt.

 

Du tilbydes
En stilling i en spændende modevirksomhed med rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer. Ansættelsessted er på vores kontor adresse – Esplanaden 8C, 1263 København.

 

Tiltrædelse
1. juni eller efter aftale

 

Send din ansøgning vedlagt billede på e-mail, så vi har den senest mandag den 17.april 2017 til Niels Dam, CEO på mail ndam@custommade.dk eller til vores kontor:

 

Custommade A/S

Esplanaden 8C, 4 sal

1263 København K.

Att. Niels Dam

www.custommade.dk