This item was added to your shopping bag
Total 0.00 EUR

Custommade søger Head of sales

 

Custommade er en international modevirksomhed repræsenteret i multibrand butikker, internationale webshops samt stormagasiner i Skandinavien og Europa. Custommade har siden 2002 været med til at understøtte den feminine kvindes unikke og individuelle stil med sine tidsløse designs og underspillede elegance. 

 

Stilling

Til styrkelse af virksomhedens salgsorganisation, søger vi en handlekraftig, dynamisk og erfaren Head of Sales til en nyoprettet stilling, der med sin udadvendte personlighed og et stort drive kan indfri vores internationale progressive salgsstrategi.

Du bliver nøgleperson i videreudviklingen af salget, hvor dit overordnet ansvar bliver at opbygge og sikre den fortsatte vækst på tværs af vores markeder herunder udviklingen af vores markedsposition indenfor Custommade segmentet. Du har det strategiske salgsansvar med daglig ledelse af dit salgsteam og fastsættelse af KPI’ersalgstræning samt udvikling af salgsværktøjer. Derudover er du ansvarlig for udvikling og sikring af det tætte samarbejde med Key Accounts, både nationalt som internationalt. 

 

Stilling refererer til virksomhedens grundlægger og CEO Christian Dam. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores skønne og dynamiske team af dedikerede kolleger på hovedkontoret i København, samt med vores Country Manager i Oslo. 

 

Kvalifikation
Du har et stærkt kommercielt mind-set og 
besidder gode kommunikative egenskaber med en naturlig evne til at opbygge og udbygge stærke professionelle relationerDu har et højt personligt drive, er teamplayer og har en venlig, behagelig og udadvendt personlighed, der med sin hands-on attitude, kan arbejde med daglige opgaver og samtidig sætte den strategiske retning for virksomhedens afsætningsstrategi internationalt.

 

Fagligt har du erfaring med international salgsledelse fra modebranchen. Du arbejder struktureret og har kompetencer i flere discipliner indenfor salg, ligesom du ved hvad der skal til for at videreudvikle et internationalt brand. Du har en naturlig passion for mode og trends, og du følger med i hvad der sker på den internationale modescene.

 

Du trives med at arbejde som en del af et team og du motiveres ved at repræsentere vores stil, et succesfuldt brand og vores værdier med det formål at fastholde vores stærke position.

 

Du har stærke forhandlingsevner og er vant til at begå dig på et strategisk niveau. Du er en selvstændig ildsjæl, og drives af at opbygge noget fra scratch og motiveres af at se det vokse. Du trives i en handlingsorienteret kultur, hvor du vil få et stort ansvar samt en høj grad af frihed til at forfølge dine egne idéer.

Vi forventer, at du er opsøgende og vedholdende, samt er idérig og skaber begejstring og energi omkring dig. 

 

  

Du tilbydes:

En stilling i en spændende modevirksomhed med gode arbejdsforhold og nogle af branchens bedste kollegaer. Du vil få rige muligheder for at kunne udvikle dig både personligt, såvel som fagligt. 

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Ansættelsessted er på hovedkontor i København.

 

Tiltrædelse:
Senest 1. juli 2019

 

Ansøgningsfrist: 

15. maj 2019

 

Kontakt:

Send din ansøgning og dit CV vedlagt dit billede på e-mail til Christian Dam, cdam@custommade.dk

 

Vi behandler ansøgninger fortroligt.

 

Custommade A/S

Dampfærgevej 3, 3.sal

2100 København Ø.

www.custommade.dk