This item was added to your shopping bag
Total 0.00 EUR

Custommade søger International Sales Coordinator

Custommade er en international modevirksomhed som forhandles i mere end 450 multibrand butikker og stormagasiner verden over, med egen Flagship Store i centrum af København, samt webshop med salg til hele Europa. Custommade har siden 2002 været med til at understøtte den feminine kvindes unikke og individuelle stil med sine tidsløse designs og underspillede elegance.

 

Stillingen

Til vores Sales Support afdeling søger vi en ambitiøs og erfaren International Sales Coordinator, der med sin udadvendte personlighed og et stort drive vil være med til at fastholde en venlig og professionel salgs support udadtil til vores kunder, agenter og distributører.  Stillingen referer til CEO.

 

Kvalifikationer
Vi forestiller os at du er serviceminded og energisk, at du besidder stærke kommunikative egenskaber og har en naturlig evne til at skabe tillidsfulde relationer.

Du er social og har en venlig, behagelig og udadvendt personlighed, og du sætter en ære i at udføre dine opgaver med høj effektivitet, kvalitet, struktur, ordentlighed.

Fagligt har du erfaring fra en lignede stilling, gerne fra modebranchen. Du har forståelse for salg, godt købmandskab, gode formuleringsevner og behersker engelsk flydende i skrift og tale, gerne på højt niveau.

Du har stærke IT kompetencer herunder erfaring med Navision samt MS Office pakken.

Du trives med at arbejde som en del af et team, og du motiveres ved at repræsentere vores stil, et succesfuldt brand, og vores værdier med det formål at sikre Custommade en markant position og profil - både nationalt og internationalt.


Du tilbydes
En stilling i en spændende modevirksomhed med rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer. Ansættelsessted er på vores kontor adresse – Dampfærgevej 3, 3.sal, 2100 København Ø.

 

Tiltrædelse
Hurtigst muligt.

 

Send din ansøgning med vedlagt billede på e-mail, så vi har den senest fredag den 18. august 2017 att. CEO Niels Dam på e-mail jobs@custommade.dk

 

Custommade A/S

Dampfærgevej 3, 3.sal

2100 København Ø.

www.custommade.dk