This item was added to your shopping bag
Total 0.00 EUR

 

Custommade søger en PR og E-commerce praktikant

 

Custommade er en international modevirksomhed, der i de senere år har oplevet en markant vækst på de internationale markeder, og er i dag repræsenteret i mere end 600 multibrand butikker og stormagasiner fordelt på 29 lande. Custommade har egen Flagship Store i centrum af København samt webshop. Custommade har siden 2002 været med til at understøtte den feminine kvindes unikke og individuelle stil med sine tidsløse designs og underspillede elegance.

 

Stillingen

Som vores PR og E-commerce praktikant vil du arbejde tæt sammen med vores E- Commerce ansvarlige Lærke Lorentzen Olsen. Dine primære opgaver bliver at hjælpe med at udarbejde materiale til nyhedsbreve, produkt uploade og generel vedligeholdelse af vores website, håndtere udlån til pressen, håndtere prisforespørgsler, holde orden i vores showroom, registrere presseklip, lave presseklipsrapporter samt hjælpe med opdatering af vores sociale medier. Eventuelt assistere til events og ellers være med til at afvikle diverse praktiske ad hoc opgaver i vores kommunikationsafdeling. 

 

Vi forventer

  • Du er i gang med en uddannelse inden for marketing, kommunikation, multimedie design,  mode eller lignende.
  • Du er udadvendt, positiv og fleksibel.
  • Du er initiativrig og kan arbejde selvstændigt.
  • Du har IT kendskab – herunder kendskab til Photoshop eller Indesign.
  • Du har lyst til at arbejde og tage fat hvor der er brug for det – og ikke er bange for praktiske gøremål.
  • Du er struktureret, organiseret og skriver på dansk og engelsk.
  • Du har kendskab til den trykte og digitale mode & livsstils presse samt interesse for bloggere og influencers generelt.

 

Vi tilbyder

Praktikperioden er på 3 måneder – og gerne længere, med opstart efter aftale. Praktikstillingen er ulønnet og svarer som udgangspunkt til 37 timer/uge på vores hovedkontor på Esplanaden i København. Som praktikant hos Custommade får du en hyggelig hverdag i en spændende modevirksomhed med et godt arbejdsmiljø, søde kollegaer og rige muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Send en kort ansøgning samt CV til laerke@custommade.dk.

 

Opstart hurtigst muligt eller efter aftale