This item was added to your shopping bag
Total 0.00 EUR

Custommade søger Regnskabsassistent

 

Custommade er en international modevirksomhed repræsenteret i mere end 400 multibrand butikker og stormagasiner fordelt på 11 lande. Custommade har siden 2002 været med til at understøtte den feminine kvindes unikke og individuelle stil med sine tidsløse designs og underspillede elegance.

 

Stillingen

Custommade søger en ung, engageret og ambitiøs Regnskabsassistent til selvstændigt at varetage Custommade’s bogholderi – og regnskabs funktion med reference til CEO.

 

Stillingen indeholder sædvanlige bogholderiopgaver, herunder afstemninger af bankkonti, betalinger, moms, retail koncessions mm. Herudover vil du deltage i controlleropgaver, budgetplanlægning og udarbejdelse af månedsrapporteringer mv.

 

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en god forretningsforståelse, er udadvendt, effektiv, serviceminded samt tillidsvækkende. Du er struktureret, og professionel i samarbejdet mellem kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Du har en relevant erhvervsøkonomisk uddannelse, gerne med baggrund fra revisionsbranchen, eller et par års erfaring fra lignende stilling med indgående kendskab til debitor, kredit – og finansbogholderi.

Du har gennemslagskraft, og sætter en ære i at udføre dine opgaver med høj effektivitet, kvalitet, struktur, ordentlighed.

Det vil være nødvendigt for dig at have stærke IT kompetencer, og det er et krav, at du tidligere har arbejdet med ERP-systemer, gerne Microsoft Dynamics Navision samt at Excel er et naturligt arbejdsredskab for dig.

 

Du tilbydes
En stilling i en spændende modevirksomhed med rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer. Ansættelsessted er på vores kontor adresse – Dampfærgevej 3, 3.sal., København Ø.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt, dog senest 1. april 2018.

 

Send din ansøgning vedlagt billede på e-mail til jobs@custommade.dk mrk. Regnskab assistent, og gerne så hurtigt som muligt, da vi afholder samtaler løbende.