Produktet er lagt i din shoppingbag
Ialt 0,00 EUR

Kundeservice

GRATIS GLS FRAGT PÅ ALLE ORDRE OVER 1000 KR.

Hvis du har brug for hjælp til at bestille online, så ring til os på 35 82 30 00.  

 

ONLINE BESTILLING OG TRACKING 

Når du har lavet en bestilling online, vil du modtage en ordre bekræftelse på email.

Det er en god ide at tjekke din ordre bekræftelse for at se, om du har bestilt de rigtige produkter, farver og str. samt om alle andre informationer er rigtige. Hvis der opstår problemer med at pakke eller sende din ordre, skriver vi til dig på din email for at få evt. ekstra oplysninger eller hvad det nu kunne være der mangler.

Så snart vi har pakket og sendt din pakke afsted, vil du modtage endnu en email med din tracking kode til din pakke samt estimeret leveringstid.

 

FRAGT OG LEVERING

Du kan vælge mellem GLS PakkeShop, GLS firmalevering eller Postdanmark privat omdeling. Leveringstid er mellem 1-3 hverdage for alle 3 muligheder. Hvad er forskellen? Pris og leveringsted.

Du kan vælge den billige løsning med GLS, hvor du enten kan hente din pakke i den nærmeste pakkeshop eller få den leveret til din firmaadresse. Alternativt kan du også vælge Postdanmark og få den leveret til døren, men den løsning er lidt dyre.

GLS sender en sms, når pakken kan hentes. Du kan se den nærmest GLS Pakkeshop her   

 

FRAGTPRISER

GLS PakkeShop og Firmalevering 40,- kr. (1-3 dages levering)

Postdanmark (privatomdeling) 80,- kr. (1-3 dages levering)

 

Gratis fragt med GLS på alle ordre over 1000 kr.  

 

GRATIS RETUR

Vi tilbyder gratis retur på alle ordre.

Sammen med din ordre i pakken har vi vedlagt en retur label som du skal sætte på kassen/pakken, hvis du skal returnere noget. Retur fragten er allerede betalt, så du skal ikke betale noget for at returnere din ordre eller dele af din ordre.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ at alle returpakker skal afleveres i den nærmeste POSTDANMARK BUTK! Også selv om du fik din ordre leveret til en GLS pakkeshop. Vi har kun en aftale med POSTDANMARK om returpakker. 

 

ANNULLERING AF ORDRE:

Da vi pakker din ordre næsten med det samme du har lagt den, kan du ikke annullere den. Men du kan returnere ordren helt gratis. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på 35 82 30 00