Produktet er lagt i din shoppingbag
Ialt 0,00 EUR

Kundeservice

Generelt

De følgende vilkår og betingelser gælder for alle bestillinger, som du afgiver som kunde hos CUSTOMMADE A/S, (CVR-nr. 25857194), i det følgende kaldet “CUSTOMMADE”, “os” eller ”vi”, på CUSTOMMADE.dk hjemmesiden, vores mobile hjemmeside eller vores mobile applikationer (samlet kaldet ”CUSTOMMADE.dk”).

 

Når du benytter CUSTOMMADE.dk og/eller afgiver en bestilling, accepterer du, at du er bundet af de vilkår og betingelser, der fremgår heri (”vilkårene”). Du bedes læse og forstå vilkårene, før du afgiver din bestilling. For at kunne afgive en bestilling skal du være fyldt 18 år, ligesom du ikke må være under værgemål.

 

Tilstedeværelse af produkter eller tjenester på CUSTOMMADE.dk på et bestemt tidspunkt indebærer eller garanterer ikke, at disse produkter eller tjenester vil være tilgængelige på ethvert tidspunkt. Vi forbeholder os retten til at lade produkter udgå til enhver tid. Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre disse vilkår uden forudgående varsel over for dig. Den version af vilkårene, som gælder for din bestilling, vil være den som fremgår af CUSTOMMADE.dk på det tidspunkt, hvor du afgiver din bestilling.

 

 

Priser og leveringsomkostninger

Priserne som vises på CUSTOMMADE.dk, er inklusiv moms men eksklusiv leveringsomkostninger. Hvis momssatsen, som gælder på bestillingstidspunktet, ændres efter bestillingen er afgivet, vil ændringen fremgå af prisen på varerne, uden at du får meddelelse herom.

 

 

Leveringsomkostningerne for hver bestilling vil være de samme, uanset hvor stor din bestilling er, eller hvor meget den vejer. Omkostningerne for hver enkelt levering fremgår tydeligt i betalingsprocessen. Vores standard leveringsgebyr er DKK 40 kr. for GLS og 80 kr. for Postdanmark.

 

 

Bestilling/indgåelse af aftale

Du kan lave en bestilling via CUSTOMMADE.dk. Når du har afgivet din bestilling, vil du modtage en bekræftelse via mail. Hvis vi af en eller anden grund ikke kan ekspedere din bestilling, vil du høre fra os snarest muligt.

 

 

Levering

CUSTOMMADE udviser stor omhu og grundighed ved godkendelse og behandling af bestillinger og vil bestræbe sig på, at levere dine bestillinger til den ønskede leveringsadresse i Danmark, alt efter hvilken leveringsmetode du har valgt. Vi kan desværre ikke levere til Grønland og Færøerne. Bemærk at vi også leverer til firmaadresser.

 

CUSTOMMADE bestræber sig på at afsende bestillinger så hurtigt som muligt og i den rækkefølge, de er afgivet i. Vi forsøger at levere inden for en til tre hverdage efter bestillingen er bekræftet, medmindre andet er aftalt. Selvom vi forsøger at levere inden for disse leveringstider, kan leveringen tage længere tid på grund af uventede komplikationer. Hvis det uheldige skulle ske, at leveringstiden overstiger 30 dage, kan du annullere din bestilling.

 

Inden du afgiver din bestilling, vil du få oplyst forventet leveringstidspunkt. Når du har afgivet din bestilling, vil du derudover modtage en bekræftelse med oplysninger om forventet leveringstidspunkt via e-mail. Hvis du ikke modtager din bestilling på det planlagte tidspunkt, bedes du kontakte CUSTOMMADE Customerservice på telefon nr. 35 85 30 00 eller via e-mail på Customerservice@custommade.dk. 

 

Kan Postdanmark ikke aflevere din pakke på den angivne adresse, lægger de en seddel med information om, hvor den kan hentes.

 

Bliver din pakke ikke afhentet inden for 14 dage, opkræver vi efterfølgende et gebyr på 80 kr. for at dække de omkostninger, vi har pådraget os i forbindelse med den manglende afhentning af pakken.

 

 

Fortrydelse af køb

Du kan fortryde din bestilling, fra den dato du afgiver bestillingen til og med 14 dage efter modtagelse af de bestilte varer. Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen bestemt grund ved at sende en meddelelse til os herom via almindeligt brev eller email. Du kan vælge at bruge den standard fortrydelsesformular, som findes i bunden af dette dokument, hvilket dog ikke er et krav. BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

 

Alternativt kan du vælge bare at returnere din varer gratis ved at bruge den vedlagte returseddel og aflevere pakken hos den nærmeste GLS pakkeshop. Så slipper du for at skulle informere os skriftligt. Ved brug af vores returtilbud, skal du senest 14 dage efter modtagelse have sendt dine varer retur. Du hæfter ikke for forsendelsen hvis du benytter dig af dette tilbud. Bare husk at få en kvittering ved aflevering. 

 

Hvis du hellere vil fortryde, så send venligst meddelelsen om fortrydelse til følgende adresse:

Custommade A/S

Att. Fortrydelse

Dampfærgevej 3, 3. sal

2100 København Ø

Email: customerservice@custommade.dk

 

Vi henstiller til, at du altid anfører dit ordrenummer i meddelelsen om fortrydelse for at undgå fejl og forsinkelser BEMÆRK: Fortrydelsesretten gælder ikke (i) for varer som er blevet tilpasset dine personlige specifikationer, og (ii) for varer hvor du har fjernet forseglingen/emballagen, og hvor varen af hensyn til sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Dette gælder for eksempel undertøj og strømper.

 

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os på samme adresse uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb. Hvis varen sendes, skal den være pakket forsvarligt. Vi henstiller i øvrigt til, at du bruger den returseddel, som var vedlagt varen ved modtagelsen.

 

BEMÆRK: Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transporten. Bemærk også, at du selv skal bære omkostningerne forbundet med returnering af varen, medmindre vi har leveret varen til dig ved en fejl, eller hvis varen ved modtagelsen har været beskadiget eller defekt. Vi har ikke mulighed for på forhånd at angive prisen for returforsendelsen, da dette bl.a. afhænger af varens vægt og valg af transportør mv. Det er dog sandsynligt, at returforsendelsen vil koste mindst det samme som det, du selv har betalt i webshoppen for levering (forudsat at leveringen ikke har været gratis).

 

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi. Betaling for varen bliver tilbageført snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.

 

Hvis du ophæver købet i overensstemmelse med disse betingelser, refunderer vi købsprisen sammen med de oprindelige forsendelsesomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering), fratrukket eventuel værdiforringelse. Medmindre du har givet os instruks om andet, vil vi foretage tilbagebetalingen under anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede til at foretage den oprindelige transaktion. Hvis du ønsker mere information vedrørende din 14-dages fortrydelsesret, kan du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside: http://www.kfst.dk/Forbrugerforhold.  

 

 

Reklamation og klageMULIGHEDER

I tillæg til fortrydelsesretten gælder dine almindelige rettigheder i købeloven vedrørende mangelfulde varer, forsinkede varer eller varer som ikke svarer til beskrivelsen.

 

Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret, eller hvis du i øvrigt ønsker at klage over dit køb har du flere muligheder:

 

Du kan skrive en e-mail til os på følgende adresse: customerservice@custommade.dk.

Du kan indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Du kan anvende EU-Kommissionens online klageportal indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse customerservice@custommade.dk.

 

 

 

Betalingsmetoder

Du skal skrive dine betalingsoplysninger, når du afgiver din bestilling ved hjælp af et gyldigt kredit- eller betalingskort (for eksempel VISA eller MasterCard). Beløbet bliver med det samme reserveret på dit kort, men bliver ikke hævet, før varerne er afsendt.

 

CUSTOMMADE forbeholder sig retten til at kontrollere om kredit- eller betalingskortet er gyldigt, hvor meget kredit der er i forhold til bestillingsbeløbet, og om køberens adresseoplysninger er korrekte. Vi kan afvise bestillinger afhængigt af resultatet af denne kontrol.

 

Vi accepterer følgende betalingskort: Dankort, Visa og Mastercard

 

 

Farver

Vi gør alle rimelige bestræbelser for at sikre, at vores produkters egenskaber fremvises korrekt, herunder farvesammensætningen og farvemuligheder. Farven du ser, afhænger af dit computersystem, og vi garanterer ikke, at din computer viser farverne korrekt.

 

 

Fortsat gyldighed

Hvis nogle af disse vilkår erklæres ugyldig eller uden retskraft af domstole eller lovgiver, påvirker det ikke de resterende vilkår, som fortsat er gældende.

 

 

Immaterielle rettigheder

Alle immaterielle rettigheder, såsom varemærker og ophavsrettigheder på CUSTOMMADE.dk, forbliver CUSTOMMADE’s eller licensgivers ejendom. Enhver brug af CUSTOMMADE.dk eller dets indhold, herunder helt eller delvis kopiering eller lagring af indholdet, ud over til personlig, ikke-kommercielt brug, er forbudt uden CUSTOMMADE's tilladelse.

 

 

Personoplysninger

Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med persondataloven. Hvis du ønsker mere information vedrørende de oplysninger, som vi indsamler, og måden hvorpå de bruges, henvises der til persondatapolitikken.

 

 

Lovvalg

Disse handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.

 

 

COOKIES

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer eller mobilenhed, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. CUSTOMMADE bruger cookies til at forbedre og forenkle dit besøg. Vi bruger ikke cookies til at gemme dine personlige oplysninger eller for at videregive oplysningerne til tredjepart.

 

Der findes to typer cookies: permanente og midlertidige (sessionscookies).

 

Sessionscookies lagres alene midlertidigt og forsvinder, når du lukker din browser. Permanente cookies gemmes som en fil på din computer eller mobilenhed i en periode på op til 12 måneder.

 

Vi bruger permanente cookies til at gemme dit valg af startside og dine oplysninger, hvis du vælger ”Husk mig”, når du logger ind. Vi bruger sessionscookies, når du bruger funktionen til filtrering af varer, og for at kontrollere, hvorvidt du er logget ind, eller når du føjer en vare til din shopping bag.

 

Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobilenhed ved hjælp af din browser. Du kan vælge at deaktivere cookies eller at modtage en meddelelse, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobilenhed.
 Bemærk, at du ikke er i stand til at drage nytte af alle funktionerne, hvis du vælger at deaktivere cookies.

 

HVORDAN UNDGÅS/SLETTES COOKIES?

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies. Hvis du anvender en PC kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete]. Hvis det ikke virker, eller du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:

• Internet Explorer

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

• Opera

• Safari

TREDJEPARTSCOOKIES

Vi bruger tredjepartscookies til at indsamle statistik i samlet form i analyseværktøjer som for eksempel Google Analytics. Disse cookies er både permanente og midlertidige (sessionscookies). De permanente cookies gemmes på din computer eller mobilenhed i en periode på op til 24 måneder.

LINKS

CUSTOMMADE.dk kan indeholde links til andre hjemmesider, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Vi tilbyder udelukkende disse links for at gøre det lettere for vores besøgende at finde mere information om specifikke områder.

 

CUSTOMMADE A/S, Dampfærgevej 3, 3. København Ø, Danmark

Telefon: +45 35 82 30 00 
- E-mail: customerservice@custommade.dk - CVR nr. 25857194

 

Selskabsoplysninger

CUSTOMMADE A/S

Dampfærgevej 3, 3. sal

2100 København Ø

DANMARK


CVR-nr. 28857194


Kontaktoplysninger:

Email - Customerservice@custommade.dk

Telefon - 35 82 30 00