Produktet er lagt i din shoppingbag
Ialt 0,00 EUR

Kundeservice

GRATIS RETUR

 

Vi tilbyder gratis retur på alle ordrer i Danmark.

Vi har vedlagt en retur-label i din ordre, som du skal sætte på din returpakke. Returfragten er betalt, så du skal bare aflevere returpakken i den nærmeste POSTNORD eller GLS butik alt efter hvilket firma der er anført på din label.

Du har 14 dage til at returnere din ordre. HUSK at vedlægge din returseddel i pakken, så vi kan se, hvem ordren kommer fra. Det kan tage op til 14 hverdage, før vi har færdigbehandlet din returnerede ordre og tilbagebetalt pengene til din konto og du derefter modtager en bekræftelsesmail fra os. 

 

Alle returpakker skal afleveres til den nærmeste POSTNORD eller GLS butik eller posthus - OBS! husk at få en kvittering. Selvom du har valgt at få din ordre leveret til en GLS pakkeshop, kan pakken alligevel skulle sendes retur med Postnord. Det vil være anført på din label om det er Postnord eller GLS retur.   

Vær opmærksom på, at vi kun accepterer returvarer, der er ubrugte og har ubrudt hangtags. Du må selvfølgelig gerne prøve tøjet samt fodtøjet, men pas på ikke at beskadig æsken eller lave mærker i sålerne på fodtøjet. 

 

RETURPOLITIK

Der kan gå op til 14 hverdage fra vi har modtaget din returnerede pakke og behandlet den. Du vil modtage en mail så snart pengene er refunderet, men bemærk at du får ikke en mail når vi har modtaget den returnerede pakke. Der kan dog gå op til 10 dage, før du kan se pengene på din konto. Det afhænger helt af din bank og det har vi ikke nogen indflydelse på.

Vi anbefaler, at du tjekker dine varer for eventuelle fejl og mangler, før du fjerner vores hangtags og smider evt. original emballage ud. 

Alle varer kan refunderes, når de er:

  •     Ubrugte - du har prøvet tøjet, men ikke gået med det
  •     Nye - de er ikke vasket
  •     Ubeskadigede - hvis der er noget galt med varen, når du modtager den, skal du returnere den som en reklamation
  •     Med ubrudt hangtag - har du taget mærkatet i nakken ud, er hangtag ikke ubrudt. Så lad det sidde, mens du prøver tøjet
  •     OBS! Ved returnering af dufte må emballagen ikke være brudt!

Fodtøj og accessories/tilbehør skal returneres med original æske/emballage og dustbag og sendes i en ekstra beskyttende kasse - genbrug gerne den pakkeæske det blev sendt i. Alle markater skal blive siddende på tilbehøret for at kunne returnere det. 

Vi anbefaler, at du sender tøj, fodtøj, acessories tilbage i den pakkeæske det kom i. Bare sæt retur-label over den gamle label og forsejl æsken godt, så den ikke kan gå op under transport. Husk at vedlægge returnoten. Så snart vi modtager dine returvarer, refunderer vi dine penge.

 

HVORDAN SKAL DU RETURNERE DIN ORDRE?

Hvis du på den ene eller anden måde ikke er tilfreds med dig køb, kan du altid frit returnere dine varer. Du kan returnere dem op til 14 dage efter, du har modtaget dem forudsat, at varerne opfylder vores returkrav (se ovenfor). Det er nemt at returnere dine varer, du skal gøre følgende: 

1. Pak de varer du ønsker at returnere ned i pakkeæsken igen - meget gerne i den emballage de kom i. Vi vil sætte stor pris på, at varerne er pænt pakket ned, så de ikke krøller for meget. 

2. Udfyld den vedlagte returnoten - kryds de produkter af, som du vil returnere og skriv gerne, hvorfor du vil returnere dem. Det hjælper os til at blive bedre. Læg returnoten ned sammen med produkterne i pakkeæsken. Det er vigtigt, at returnoten er med, ellers kan vi ikke se, hvem der returnerer pakken og hvem vi skal tilbagebetale pengene til. 

3. Sæt den forudbetalte retur-label på pakken evt. med klisterbånd. Bemærk at den vedlagte retur-label allerede er betalt, så du skal IKKE betale noget, når du indleverer pakken. 

4. Indlever pakken til den nærmeste POSTNORD eller GLS butik eller posthus og få kvittering. Også selv om du fik pakken med GLS, kan du skulle indlevere den hos POSTNORD. Det vil stå på din retur label om det er Postnord eller GLS den skal sendes retur med. 

5. Du modtager først en bekræftelse på modtagelsen på email når pengene er refunderet. Bemærk at der kan gå op til 14 dage.

6. Efterfølgende overfører vi beløbet for de returnerede varer til det betalingskort, du har brugt, da du lagde din ordre. Der kan gå et stykke tid, inden du kan se beløbet på din konto, det afhænger af din bank. Det kan vi ikke bestemme.   • LAD ALLE MÆRKATER / HANGTAGS SIDDE PÅ DE VARER, DU RETURNERER, ELLERS KAN VI IKKE TAGE DEM RETUR.
  • Læs mere om vores returpolitik ovenfor. 

 

REFUNDERING AF DINE PENGE 

Som beskrevet ovenfor, når vi har modtaget din returpakke, refunderer vi beløbet for dine returvarer til din konto. Der kan gå op til 10 arbejdsdage, før du kan se beløbet på din konto. Denne tid er vi ikke herrer over, da den afhænger af din bank og dens interne processer. Vi refunderer pengene til det kort, som du har betalt din ordre med. Det er de eneste oplysninger, vi har.  

Bemærk at der kan gå op til 14 dage fra vi har modtaget pakken, før vi har færdigbehandlet din returnerede ordre. Så snart den er kommet gennem systemet, vil du modtage en bekræftelse på det. I udsalgsperioder kan der være længere ekspeditionstid. Vi bestræber os på at behandlet din returnerede ordre så hurtigt som muligt, så du kan få dine penge tilbagebetalt så hurtigt som muligt.