Produktet er lagt i din shoppingbag
Ialt 0,00 EUR

Elvira leopard silketop

100,00 EUR 40,00 EUR

BESKRIVELSE

Der er ikke noget så underspillet sexet som en silketop med stroper. Denne Elvira top er designet i leopard printet silke som kan bruges hele året. Den har en elegant dyb v-hals i blonde, som giver den kant og understreger toppens elegante look. Blonden i halsen har en indvendig silikone kant, så den bliver ved med at sidde tæt. Der er justerbare stropper og rundede kanter forneden. Brug den under en løs jakke for et chic hverdagslook eller sæt den sammen med By Numbers Havana sølvbukser for et stilet aftenlook. 

Denne Elvira top er en del af Custommades nye ONLINE SPECIAL EDITION tiltag. Det betyder, at toppen aldrig vil blive lavet igen. Det er nu eller aldrig. SPECIAL EDITION styles sælges kun online. 

Str. 38 mål: Toppens længde 59 cm, brystmål 94 cm. 

100% silke / V-hals blonden er 100% nylon 

Vask & pleje

Følg vaskeanvisningen i tøjet

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til at lægge din ordre eller har spørgsmål kan du ringe til os på 35 82 30 00 eller sende os en email.

 

Kundeservice åbningstider: 

Mandag til fredag 9.00 til 15.00 

 

Udenfor åbningstiderne kan du skrive til os - vi vil forsøge at besvare din mail inden for 24 timer.

Hvis du skriver i løbet af weekenden, vil du få et svar mandag.

Fragt & Retur

 

 

Gratis GLS fragt på alle ordre over 1000,- kr.

 

Du kan enten vælge at få din pakke sendt til en GLS PakkeShop, til dit firma med GLS firmalevering eller få den sendt hjem til dig med Postdanmark.

GLS koster 40,- kr.

Postdanmark koster 80,- kr.

 

Det tager mellem 1-3 hverdage at få din pakke leveret.

 

Vi tilbyder gratis retur på alle ordre. Returlabel er vedlagt din ordre. Du kan returnere din ordre inden for 14 dage. Bemærk at der kan gå op til 10 hverdage, før din returnerede ordre er kommet gennem vores system og dine penge er blevet tilbagebetalt. Alle returpakker skal afleveres til Postdanmark også selvom den er afleveret af GLS. 

 

 

SHOP THE LOOK